by admin

GUJARATI DAL (गुजराती दाल)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ώρα για ινδική κουζίνα για μια ακόμη φορά! Μετά από αρκετό καιρό μαγειρέψαμε ινδική συνταγή, αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας κόκκινες φακές. Πρόκειται για ένα είδος φακής ανοιχτού πορτοκαλοκόκκινου χρώματος που όταν μαγειρεύονται γίνονται κίτρινες. Επίσης βράζουν πολύ εύκολα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και γι' αυτό ο συνήθης τρόπος με τον οποίο παρουσιάζονται στη μαγειρική είναι σαν φάβα. Δηλαδή ένα είδος πουρέ...
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Όσπρια
Χώρα: Ινδικές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com