105
θα μοιραστώ μαζί σας μια από τις αγαπημένες μου συνταγές που μπορεί είτε να γίνει ένα ελαφρύ ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό κυρίως πιάτο, ή να σερβιριστεί σαν ορεκτικό σε ένα τραπέζι.
Η συνταγή βασίζεται στην ιταλική ταλιάτα που είναι, νομίζω, το αγαπημένο μου ιταλικό πιάτο, μαζί με το vitello tonnato. Μακαρόνια δεν τρώω έτσι κι αλλιώς, ούτε την πίτσα την προτιμώ, αλλά η ταλιάτα δεν παίζεται. Tagliata θα πει “κομμένη” και είναι ακριβώς αυτό: μοσχαρίσια μπριζόλα κομμένη σε λεπτές φέτες, σερβιρισμένη συχνά με ρόκα, παρμεζάνα, καλό λάδι και λίγο μπαλσάμικο.
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu