by admin

H δική μου tagliata: φέτες μοσχαρίσιου φιλέτου με ρόκα, παρμεζάνα και horseradish

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

θα μοιραστώ μαζί σας μια από τις αγαπημένες μου συνταγές που μπορεί είτε να γίνει ένα ελαφρύ ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό κυρίως πιάτο, ή να σερβιριστεί σαν ορεκτικό σε ένα τραπέζι.

Η συνταγή βασίζεται στην ιταλική ταλιάτα που είναι, νομίζω, το αγαπημένο μου ιταλικό πιάτο, μαζί με το vitello tonnato. Μακαρόνια δεν τρώω έτσι κι αλλιώς, ούτε την πίτσα την προτιμώ, αλλά η ταλιάτα δεν παίζεται. Tagliata θα πει “κομμένη” και είναι ακριβώς αυτό: μοσχαρίσια μπριζόλα κομμένη σε λεπτές φέτες, σερβιρισμένη συχνά με ρόκα, παρμεζάνα, καλό λάδι και λίγο μπαλσάμικο.

Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχάρι φιλέτο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodjunkie.eu