87
Υλικά
- κέιλ 110 γρ
- γάλα 0.75 φλ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 φλ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
- αλάτι 1 κγ
- ελαιόλαδο 4 κσ
Οι πιτούλες που σας προτείνω σήμερα είναι πολύ εύκολες και μπορούν να καταψυχθούν. Δοκίμασα να τις καταψύξω πριν τις ψήσω. Αφού ετοίμασα την ζύμη, την χώρισα σε 12 μπαλάκια, έψησα όσες χρειαζόμουν και τα υπόλοιπα μπαλάκια τα τύλιξα ένα-ένα σε πλαστική μεμβράνη και τα έβαλα στην κατάψυξη.
Διάβασε τη συνταγή στο www.thehealthycook.gr