116
Υλικά
Δεν μπορείς να σταματήσεις σ’ ένα κομμάτι μ’ αυτήν εδώ. Ένας αφρός! Βάζεις μπροστά σου την πιατέλα και τσούκου τσούκου, κομματάκι κομματάκι, δεν καταλαβαίνεις πόση τρως! Ίσως να είναι αυτός ο λόγος που φτιάχνω πια πιο συχνά την άλλη μου μηλόπιτα, τη σκεπαστή η οποία τουλάχιστον δεν έχει αυγά.
Μπορώ να πω ότι έχω κάνει διατριβή σ’ αυτή τη συνταγή. Από τη μαργαρίνη που περιείχε η αρχική της εκδοχή έχω περάσει στο ελαιόλαδο και έχω καταλήξει στο βούτυρο. Από τα 4 αυγά είδα ότι και τα 3 επαρκούν για καλό αποτέλεσμα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr