39
Υλικά
- βούτυρο 170 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- κουβερτούρα 250 γρ
- αμύγδαλα 120 γρ
- αυγά 6 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- κρέμα γάλακτος 150 γρ
- κουβερτούρα 150 γρ
Υλικά - 170 γρ. βούτυρο - 100 γρ. ζάχαρη και 1 κ.σ. - 250 γρ. κουβερτούρα - 120 γρ. αμύγδαλα - 6 αυγά χωρισμένα σε κρόκους και ασπράδια - Ξύσμα από ένα πορτοκάλι Για το γλάσο - 150 γρ. κρέμα γάλακτος - 150 γρ. κουβερτούρα
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr