145
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 250 γρ
- ζάχαρη 300 γρ
- αυγά 6 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 400 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μασκαρπόνε 300 γρ
- ζάχαρη άχνη 60 γρ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- κρέμα γάλακτος 300 γρ
Υλικά για το κέικ
250γρ βούτυρο αγελάδος(τύπου Κερκύρας)
300 γρ ζάχαρη
6 αυγά
ξύσμα απο 1/2 λεμόνι και χυμό απο 1 λεμόνι
400 γρ αλεύρι γ.ο.χ
1κ.γ μπέικιν πάουντερ
ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
πολύχρωμες βρώσιμες πέρλες για το στόλισμα
Υλικά για την κρέμα
300γρ ιταλικό τυρί μασκαρπόνε
60 γρ άχνη ζάχαρη
ξύσμα και χυμό απο 1/2 λεμόνι
300γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
(χτυπημένη μέχρι να γίνει παχύρευστη σαν γιαούρτι)
Διάβασε τη συνταγή στο glykesistories.blogspot.com