133
Λιγότερο γνωστά από τα μπράουνις, τα μπλόντις δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές απο αυτά, παρά στο είδος της σοκολάτας που χρησιμοποιείται στην συνταγή. Έτσι τα ξανθά μπλόντις παρασκευάζονται με λευκή σοκολάτα, ενώ τα καστανά μπράουνις με την κλασσική σκουρόχρωμη κουβερτούρα ...
Τα μπλόντις έγιναν λίγο πιό γνωστά, χάρη στον γνωστό σεφ Gordon Ramsay, όταν παρουσίασε μία δικιά του παραλλαγή της συνταγής (δες εδώ).
Προτίμησα να ακολουθήσω μια συνταγή που βρήκα εδώ, και ομολογώ ότι με προσέλκυσε ο ισχυρισμός ότι είναι η καλύτερη όλων! Δεν ξέρω αν είναι όντως η καλυτερότερη, πάντως είναι πράγματι πολύ ωραία! Χρησιμοποίησα 3 είδη ζάχαρης, προσθέτοντας και την λεγόμενη μαύρη, υγρή ζάχαρη (Muscovado), η οποία δίνει πολύ πιο ωραία αρώματα και κάνει το γλυκό πιο μαστιχωτό. Το βούτυρο στην συνταγή μπαίνει λιωμένο, για να δώσει πλούσια, βουτυρένια γεύση και άρωμα.
Τα μπλόντις έγιναν λίγο πιό γνωστά, χάρη στον γνωστό σεφ Gordon Ramsay, όταν παρουσίασε μία δικιά του παραλλαγή της συνταγής (δες εδώ).
Προτίμησα να ακολουθήσω μια συνταγή που βρήκα εδώ, και ομολογώ ότι με προσέλκυσε ο ισχυρισμός ότι είναι η καλύτερη όλων! Δεν ξέρω αν είναι όντως η καλυτερότερη, πάντως είναι πράγματι πολύ ωραία! Χρησιμοποίησα 3 είδη ζάχαρης, προσθέτοντας και την λεγόμενη μαύρη, υγρή ζάχαρη (Muscovado), η οποία δίνει πολύ πιο ωραία αρώματα και κάνει το γλυκό πιο μαστιχωτό. Το βούτυρο στην συνταγή μπαίνει λιωμένο, για να δώσει πλούσια, βουτυρένια γεύση και άρωμα.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com