33
Υλικά
- ηλιέλαιο 2 κούπα/ες
- πορτοκάλι 23 τμχ
- κανέλα 1 κσ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- κονιάκ 0.25 κούπα/ες
- κονιάκ 0.25 κούπα/ες
- ζάχαρη 2.5 κγ
- ζάχαρη 2.5 κγ
- αλεύρι 7 κούπα/ες
- αλεύρι 7 κούπα/ες
- σιμιγδάλι ψιλό 1 κούπα/ες
- σιμιγδάλι ψιλό 1 κούπα/ες
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- μέλι 2.5 κσ
- μέλι 2.5 κσ
- κανέλα 2 ξύλο/α
- κανέλα 2 ξύλο/α
- καρύδια 1 κούπα/ες
- καρύδια 1 κούπα/ες
Αυτά τα μελομακάρονα θα τα λατρέψετε καθώς μοσχοβολούν Χριστούγεννα, έχουν τέλεια υφή, τραγανά από έξω, μαλακά από μέσα και παραδοσιακή γεύση. Άλλωστε προέκυψε μετά από μελέτη και δοκιμή δεκάδων συνταγών...
Διάβασε τη συνταγή στο ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr