212
Υλικά
- μοσχάρι φιλέτο 800 γρ
- αλάτι -
- ελαιόλαδο -
- αρωματισμένο ελαιόλαδο -
- πιπέρι -
- ξύδι βαλσαμικό -
- ρόκα -
- ντοματάκια -
- ντομάτα -
Για την ταλιάτα λοιπον, χρησιμοποιείται συγκεκριμένο είδος μοσχαρίσιου κρέατος, που είναι το κόντρα-φιλέτο.Αυτού του είδους το κρέας είναι κατά κύριο λόγο άπαχο, χωρίς ίνες και από την φύση του τρυφερό. Δεύτερον ο τρόπος ψησίματος. Η ταλιάτα ετοιμάζεται στο σχαροτήγανο ή στα κάρβουνα.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com