181
Υλικά
- πατάτες 750 γρ
- αγγούρι 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- μαϊντανός 2 κσ
- κάπαρη 1 κσ
- αγγουράκι τουρσί 1 κσ
- μουστάρδα Dijon 1 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- ελαιόλαδο 60 ml
- αυγά βραστά 2 τμχ
- Worcestershire sauce 10 σταγ
Πατατοσαλάτες υπάρχουν πολλές, αλλά λίγες σου κλείνουν το μάτι και σου σφυρίζουν μάγκικα με γαστρονομική αυτοπεποίθηση, χάρη στις εντάσεις και εναλλακτικές υφές που ξέρουν ότι θα σου προσφέρουν. Μια τέτοια πατατοσαλάτα “εξτραορντινέρ” έχω εξελίξει μέσα στα χρόνια, ώστε να είναι ανεβασμένη & ψαγμένη σε κάθε επίπεδο: υλικών, γεύσης, υφής, αλλά και σχετικής τεχνικής.
πατατοσαλάτα
Γιατί όταν αγαπάμε το φαγητό, όταν είμαστε μερακλήδες της γεύσης, τότε ακόμη και μια ταπεινή πατατοσαλάτα είναι πεδίο εφαρμογής μιας φιλοσοφίας γευστικών συνδυασμών και επιβολής του περφεξιονισμού μας.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr