45
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- γραβιέρα Κρήτης 225 γρ
- γραβιέρα Νάξου 225 γρ
- κασέρι 300 γρ
- φέτα 300 γρ
- βούτυρο 250 γρ
- αυγά 6 τμχ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- γάλα -
- μοσχοκάρυδο -
1 πακέτο φύλλο κρούστας 225 γραμ. γραβιέρα Κρήτης τριμμένη 225 γραμ. γραβιέρα Νάξου τριμμένη 300 γραμ. κασέρι 300 γραμ. φέτα 250 γραμ. βούτυρο 6 αυγά 1/2 κουτάκι σόδα (με ανθρακικό) λίγο γάλα μοσχοκάρυδο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr