by admin

Ημισκεπαστή πίτα …

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Λίγο σπανάκι απ’ εδώ… Ένα λουκανικάκι απ’ εκεί…Λίγο μαλακό τυράκι που ξέμεινε απ’ κάτι άλλο... Ένα γιαουρτάκι που «οδεύει» προς την λήξη του και ότι άλλο είναι προς εκμετάλλευση τι μπορείς να τα κάνεις; Τα κάνεις μια εύκολη και γρήγορη πίτα, χωρίς πολλές-πολλές σκέψεις και ενδιασμούς ώστε να έχεις κάτι για βραδινό όταν θα στο ζητήσουν :-)) H ημι-σκεπαστή πίτα είναι δε, η καλύτερη λύση γιατί σκαρώνεις ένα (και μόνον ένα) χοντρούτσικο φύλλο με ελαιόλαδο και «ντύνεις» με αυτό την γέμιση κάνοντας την ταυτόχρονα και χαριτωμένη ως προς την παρουσίασή της. Προσωπικά την μέθοδο την έχω υιοθετήσει πολλές φορές και με διαφορετικά υλικά ως προς την γέμιση, αλλά και με την ζύμη του φύλλου σε παραλλαγές...
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com
Κατηγορία: Πίτες αλμυρές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το aromavanillias.blogspot.com