116
Υλικά
- σκόρδο 4 σκελ
- τζίντζερ 2 κσ
- garam masala 2 κγ
- κύμινο 2 κγ
- κόλιαντρο 2 κγ
- μπαχάρι 1 κγ
- γιαούρτι 1 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κοτόπουλο φιλέτο 800 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- βούτυρο 2 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ντομάτα 1.33 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- κρέμα γάλακτος 2 φλ
- αμύγδαλα 2 κσ
Ενα από τα πιο γνωστά ινδικά πιάτα είναι το κοτόπουλο tikka masala, που ουσιαστικά σημαίνει κοτόπουλο κομμένο σε κομμάτια με πικάντικο μείγμα μπαχαρικών.Υλικά για την μαρινάδα 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 2 κ.σ. τζίντζερ ψιλοκομμένο 2 κ.γ. γκάραμ μασάλα 2 κ.γ. κύμινο τριμμένο 2 κ.γ. κόλιαντρο τριμμένο 1 κ.γ. μπαχάρι τριμμένο 1 φλιτζάνι γιαούρτιαλάτι, πιπέρι...
Διάβασε τη συνταγή στο laxanokitsos.blogspot.com