67
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 350 γρ
- μαγιά ξερή 3 κγ
- ζάχαρη 1 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- αλάτι 1 κγ
Η Focaccia (φοκάτσια) είναι το απόλυτο Ιταλικό ψωμί φούρνου. Έχει την υφή της αφράτης «Ελληνικής» πίτσας. Είναι εύκολη και φτιάχνεται με μαγιά αλεύρι και ελαιόλαδο και συνήθως οι Ιταλοί βυθίζουν βότανα, χονδρό αλάτι και λαχανικά στην επιφάνεια της πρίν την ψήσουν. Σε άλλες περιοχές οπως η Recco φτιάχνουν την φοκάτσια με τυρί ή κρεμμύδι και...
Διάβασε τη συνταγή στο kserotiefages.gr