by admin

ΚΑΒΟΥΡΜΑΣ

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μια συνταγή που πολλοί δεν έχουν δοκιμάσει και ίσως είναι ευκαιρία να τη δοκιμάσουν διότι είναι μοναδικός μεζές. είναι παραδοσιακή της μακεδονίας και μου την έδωσε η κουμπάρα μου η Ρούλα Α. από τις Σέρρες.  Υλικά 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κομμάτια 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια 1 κιλό ζυγούρι ή αρνί κομμένο σε κομμάτια Κύμινο, μπαχάρι, αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση Βάζουμε όλο το κρέας να βράσει σε μία μεγάλη κατσαρόλα, σε πολύ χαμηλή φωτιά, μόνο με νερό για πολλές ώρες (3 έως 4). Στη διάρκεια ρίχνουμε τα μπαχαρικά και το αλάτι.&nbs
Διάβασε τη συνταγή στο lopis-place.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το lopis-place.blogspot.com