83
Υλικά
- καλαμάρια 1 κιλ
- ελαιόλαδο 0.67 φλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- ντοματάκια 1 κουτί
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κγ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κριθαράκι χοντρό 500 γρ
Ένα νοστιμότατο πιάτο που ο φούρνος αναδεικνύει τις γεύσεις του και παραδοσιακά περιέχει κρεατικό. Όμως μια δοκιμή με θαλασσινά, όπως τα καλαμάρια, οι σουπιές ή τα θράψαλα, θα μας πείσει ότι γίνεται εξαιρετικό και αξίζει να το συμπεριλάβουμε στη διατροφή μας, όχι μόνο σε περίοδο νηστείας! Δοκιμάστε το!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com