87
Υλικά
- καλαμάρια 800 γρ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- κάρυ 1 κγ
- σαφράν 1 πρέζα/ες
- ντομάτα 200 γρ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 0.5 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- μαϊντανός 1 ματσ.
Καλαμαράκια με σάλτσα ντομάτας και κάρυ, ένα νόστιμο κυρίως πιάτο που δεν απαιτεί πολύ χρόνο για την ετοιμασία του. Το κάρυ προσθέτει μια νέα και έντονη γεύση σε αυτό το πιάτο , γεγονός που το κάνει ακόμα πιο νόστιμο.
Διάβασε τη συνταγή στο sintagesninas.altervista.org