253
Η νηστεία μας δίνει την ευκαιρία να αποτοξινωθούμε, υιοθετώντας μια διατροφή περισσότερο υγιεινή αλλά και να θυμηθούμε ξεχασμένες γεύσεις και νόστιμες παραδοσιακές συνταγές. Αφού εκτιμήσουμε τη διατροφική τους αξία, να τις βάλουμε στο διαιτολόγιό μας και μετά το τέλος της Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Μια παραδοσιακή συνταγή θα σας θυμίσω σήμερα, ένα πιάτο νηστίσιμο, νόστιμο και πολύ εμφανίσιμο, με μια ιδανική επιλογή για τις ημέρες της νηστείας, τα καλαμάρια. Τα καλαμάρια ανήκουν στα θαλασσινά, τα κεφαλόποδα, και είναι πλούσια σε φώσφορο, ιώδιο, μαγνήσιο, σίδηρο και χαλκό....
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com