115
Υλικά
- γάλα 2 κούπα/ες
- κανέλα 1 ξύλο/α
- λάδι 1.5 φλιτζανάκι
- ζάχαρη 2.5 κούπα/ες
- μαχλέπι 1 φακ
- μαστίχα Χίου 1 κγ
- βανίλια 3 τμχ
- αυγά 5 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μαγιά ξερή 3 φακ
- αλεύρι 2 κιλ
- μυζήθρα 1500 γρ
- ζάχαρη 2 κούπα/ες
- βανίλια 4 τμχ
- αυγά 2 τμχ
2 κούπες χλιαρό γάλα 1 κούπα κανελόζουμο χλιαρό (νερό μέσα στο οποίο έχουμε βράσει ένα ξυλάκι κανέλα) 1 και1/2 φλυτζανάκι του καφέ λάδι 2 1/2 κούπες ζάχαρη 1 φακελάκι μαχλέπι 1 /2 κ. γ. μαστίχα 3 βανίλιες 4 αυγά και 1 ακόμα για να τα αλείψουμε στο τέλος 1 κ.γ μπέηκι 3 φακελάκια ξερή μαγιά 2 κιλά αλεύρι περίπου 1500 γ.μ. μυζήθρα 2 κούπες ζάχαρη 4 βανίλιες 2 αυγά ...
Διάβασε τη συνταγή στο cretatrapezomata.blogspot.com