by admin

κανελόνι με αγκινάρες και ανθότυρο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Πλούσια δομή και εκλεπτυσμένη γεύση. Τα κανελόνι με αγκινάρες, ανθότυρο και μπεσαμέλ είναι ένα δελεαστικό, κόμφορτ, ευωδιαστό πιάτο ζυμαρικών φούρνου που ανοίγει την όρεξη.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: κανελόνια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com