116
Υλικά
- στήθος κοτόπουλου 2 τμχ
- κανελόνια 16 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές χρωματιστές 1 τμχ
- λευκό κρασί 0.5 ποτ
- λάδι 2 κσ
- χυμός ντομάτας 2 κσ
- σκόρδο 1 κσ
- ρίγανη 1 κγ
- κάρυ 6 κσ
- σαφράν 1 κγ
- μαϊντανός 2 κσ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- γκούντα 400 γρ
2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
16 κανελόνια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πιπεριά χρωματιστή ψιλοκομμένη
1/2 ποτήρι λευκό κρασί
2 κ.σ. λάδι
2 κ.σ. χυμό ντομάτας
1 κ.σ. σκόνη σκόρδου
1 κ.γλ. ρίγανη
6 κ.σ. κάρυ
1 κ.σ. σκόνη λαχανικών
1 κ. γλ. σαφράν
2 κ.σ. μαϊντανό
200 γρ. κρέμα γάλακτος
400 γρ. τυρί γκούντα
Αλάτι
Πιπέρι
16 κανελόνια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πιπεριά χρωματιστή ψιλοκομμένη
1/2 ποτήρι λευκό κρασί
2 κ.σ. λάδι
2 κ.σ. χυμό ντομάτας
1 κ.σ. σκόνη σκόρδου
1 κ.γλ. ρίγανη
6 κ.σ. κάρυ
1 κ.σ. σκόνη λαχανικών
1 κ. γλ. σαφράν
2 κ.σ. μαϊντανό
200 γρ. κρέμα γάλακτος
400 γρ. τυρί γκούντα
Αλάτι
Πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookingbook.gr