70
Υλικά
- κανελόνια 18 τμχ
- χοιρινό 400 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- σέλερι 3 κσ
- καρότο 1 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- σάλτσα ντομάτας 800 γρ
- κόκκινο κρασί 100 ml
- θυμάρι 1 κγ
- βασιλικός 1 κγ
- γλυκάνισο 0.25 κγ
- ελαιόλαδο 30 γρ
- βούτυρο 1 κσ
- αλεύρι 1 κσ
- τυρί κρέμα 100 γρ
- γραβιέρα 150 γρ
- κίτρινο τυρί 400 γρ
Τα leftovers με εμπνέουν, και αν ταυτίζεσαι πάμε να κάνουμε τα πιο yum κανελόνια γεμιστά με περισσεύματα από ψητό χοιρινό!
Γενικά, τα γεμιστά ζυμαρικά τα λατρεύω ή τα ζυμαρικά σε στρώσεις με κρέμες, τυριά ή σάλτσες.
Η γέμιση δεν με νοιάζει τόσο, όσο το τί θα γευτώ τελικά, και συνολικά.
Τα κανελόνια στο blog “μαγειρεύω” πρώτη φορά.
Διάβασε τη συνταγή στο funkycook.gr