43
Υλικά10 φύλλα λαζάνια400 γρ. Ανθότυρο400 γρ. Μανιτάρια150 γρ. Έμενταλ σε φέτες150 γρ.ζαμπόν σε φέτες200 γρ. τριμμένη παρμεζάνα2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένεςμισό φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδοαλάτι-πιπέριΥλικά για την μπεσαμέλ50 γρ. Αλεύρι50 γρ. Βούτυρο600 γρ.γάλααλάτι-πιπέριΕκτέλεσηΒράζουμε τα λαζάνια σε αλατισμένο νερό. Μόλις τα βγάλουμε, τα βάζουμε σε παγωμένο νερό για να μην κολλήσουν.Λιώνουμε το ανθότυρο με το πηρούνι [...]Κανελόνια με ανθότυρο και μανιτάρια είναι ένα άρθρο από το: Συνταγές Μαμάς
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagesmamas.com