47
Υλικά
- κανελόνια 1 πκτ
- γαλοπούλα 250 γρ
- τσένταρ 400 γρ
- αυγά 2 τμχ
- γιαούρτι πρόβειο 1 κεσεδάκι/α
- τυρί κρέμα 300 γρ
- γάλα εβαπορέ 0.67 κουτί
- μοσχοκάρυδο -
- ελαιόλαδο -
- βούτυρο γάλακτος 3 κγ
χρησιμοποίησα:ραμ. τυρί cheddar, επίσης τριμμένο, 2 μέτρια αυγά, 1 κεσεδάκι γιαούρτι πρόβειο, 300 γραμ. κρεμμώδες τυρί με χαμηλά λιπαρά, 2/3 κουτιού γάλα εβαπορέ, επίσης με χαμηλά λιπαρά, 1/2 ποτηριού νερό, μοσχοκάρυδο τριμμένο, ελαιόλαδο και 2-3 κουταλάκια παγωμένο βούτυρο γάλακτος.
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com