95
Υλικά
- κανελόνια 1 συσκ
- σπανάκι 500 γρ
- κατίκι 200 γρ
- ανθότυρο 200 γρ
- κεφαλοτύρι 100 γρ
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μοσχοκάρυδο -
- γάλα 600 ml
- αλεύρι 2 κσ
- κεφαλοτύρι 4 κσ
- βούτυρο 1 κσ
1 συσκευασία κανελόνια 500 γρ. σπανάκι ζεματισμένο και ψιλοκομμένο 200 γρ. κατίκι Δομοκού ή ανθότυρο 100 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο ελαιόλαδο αλατοπίπερο μοσχοκάρυδο 600 ml. γάλα 2 κουτ. σούπας αλεύρι 4 κουτ. σούπας κεφαλοτύρι τριμμένο 1 κουτ. σούπας βούτυρο αλάτι μοσχοκάρυδο
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr