by admin

Κανελρολ

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Απλώνουμε την πάστα κανέλας πάνω στο ρολό της σφολιάτας. Μοιράζουμε το ρολό κατά μήκος. Απλώνουμε σε ένα ταψί χαρτί ψησίματος και τοποθετούμε τα ρολάκια μας κάθετα, να βλέπουμε δηλαδή τη γέμιση. Βγήκανε 24-25 νομίζω.Ψήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.Στο μεταξύ φτιάχνουμε γλάσο, το οποίο θα είναι σχετικά ρευστό. Ετοιμάζουμε νερό στον βραστήρα. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το 1/2 ποτήρι ζάχαρης, 1 βανίλια και τις κουταλιές βούτυρο. Δίνουμε έπειτα, λίγο καυτό νερό κι ανακατεύουμε με το σύρμα, ετοιμάζοντας ένα βουτυράτο σιρόπι, το οποίο θα αφήσουμε να κρυώσει. Εγώ έχω ένα σούπερμιξεράκι, στο οπο
Διάβασε τη συνταγή στο miamormpliax.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά ζύμης
Περισσότερες συνταγές: ρολάκια κανέλας

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το miamormpliax.blogspot.com