65
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 250 γρ
- μαργαρίνη με βούτυρο 250 γρ
- φουντούκι 250 γρ
- σταφίδες 150 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
- αυγά 1 τμχ
- ζάχαρη 300 γρ
- μέλι 100 γρ
250 γρ. φύλλο κανταΐφι 250 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 250 γρ. φουντούκια 150 γρ. σταφίδες ξανθές 150 γρ. λευκή κρυσταλλική ζάχαρη 1 αβγό 300 γρ. ζάχαρη 300 ml νερό 100 γρ. μέλι Γλυκό του κουταλιού τριαντάφυλλο Παγωτό Παρφέ Βανίλια & Σοκολάτα Carte D’ Or
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr