204
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 500 γρ
- φρέσκο βούτυρο 300 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 100 γρ
- καρύδια 250 γρ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- φρυγανιά 1 κσ
- βανίλια 3 τμχ
- ζάχαρη 1 κιλ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- γλυκόζη 1 κσ
Το κανταίφι μετά τον μπακλαβά είναι τα πιο αγαπημένα σιροπιαστά γλυκά και παραδοσιακά δεν λείπουν ποτέ από τα εορταστικά τραπέζια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Στην πραγματικότητα είναι ένα εύκολο γλυκό που μπορεί ο καθένας να το φτιάξει αντί να το αγοράσει και αν δεν το έχετε τολμήσει μέχρι σήμερα ίσως ήρθε η ώρα να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας!
Διάβασε τη συνταγή στο cookeatup.com