355
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 180 γρ
- ζάχαρη 350 γρ
- αυγά 200 γρ
- αλάτι 2.5 γρ
- βανίλια 0.5 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρ
- μπέκιν πάουντερ 5 γρ
- αμύγδαλα 250 γρ
Μπορώ να πω ότι αυτά τα καντούτσι, είναι τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει εως τώρα! Πολύ απλή συνταγούλα, με την πρώτη δαγκωνιά και την πρώτη μουκιά, που θα λιώσει μέσα στο στόμα σας, θα μετανιώσετε αμέσως που δεν φτιάξατε την διπλή δόση!
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com