295
Υλικά
- γάλα 150 ml
- κρέμα γάλακτος 150 ml
- παρμεζάνα 50 γρ
- κρόκοι 2 τμχ
- πιπέρι καγιέν 1 πρέζα/ες
- άσπρο πιπέρι 1 πρέζα/ες
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- αντζούγιες 6 τμχ
- βούτυρο 30 γρ
- ψωμί 4 φέτ
- μπαγκέτα 8 τμχ
Σας προειδοποιώ. Αυτή η αλμυρή κρέμα είναι αμαρτωλή, πεντανόστιμη και εντελώς βλαβερή για την υγεία σας.Όποιος ισχυρίζεται πως οι κρέμες οφείλουν να είναι μόνο γλυκιές, κάνει μεγάλο λάθος. Διότι, κάποιες φορές, το αλμυρό είναι καλύτερο απ' το γλυκό... Οι κρέμες αυτές είναι το τέλειο πρώτο πιάτο ή ορεκτικό για ένα ξεχωριστό ή γιορτινό τραπέζι.
Σερβίρετέ τες με ένα λευκό κρασί της ποικιλίας Chardonnay· ένα Chablis θα ήταν ιδανικό.
Σερβίρετέ τες με ένα λευκό κρασί της ποικιλίας Chardonnay· ένα Chablis θα ήταν ιδανικό.
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com