80
Υλικά
- πανσέτα 2 κιλ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο σε σκόνη 1 κσ
- πάπρικα γλυκιά 1 κσ
- καπνιστή πάπρικα 1 κσ
- μουστάρδα σε σκόνη 1 κσ
- τσίλι 0.5 κσ
- ρίγανη 0.5 κγ
- μαύρη ζάχαρη 2 κσ
- θυμάρι 2 κλων
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πατάτες 6 τμχ
- δεντρολίβανο 2 κλων
- σκόρδο 2 σκελ
- παρμεζάνα -
- αλάτι -
- σπορέλαιο 2 κσ
2 κιλά πανσέτα με το εξωτερικό λίπος επάνω (ή αν βρείτε με το δέρμα επάνω) 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια σε φέτες σαλάτα εποχής για το σερβίρισμα Για το μίγμα μπαχαρικών 1 κ.σ. σκόρδο αποξηραμένο 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά 1 κ.σ. πάπρικα καπνιστή 1 κ.σ. μουστάρδα σκόνη ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr