by admin

Καρπούζι, γλυκό του κουταλιού

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

ΕκτέλεσηΑφού φάμε ωραία ωραία το καρπούζι μας και το απολαύσουμε, κρατάμε την φλούδα του και το καθαρίζουμε κρατώντας μόνο το κομμάτι που βρίσκεται ανάμεσα στο πράσινο περίβλημα και στην κόκκινη σάρκα. Δηλαδή κρατάμε αυτό που είναι άσπρο...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com
Περισσότερες συνταγές: γλυκό καρπούζι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το syntageskardias.blogspot.com