57
Υλικά
- καρπούζι 0.5 κιλ
- παξιμαδάκια 4 τμχ
- ξινομυζήθρα 100 γρ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- μέλι 1 κγ
- καρύδια 4 τμχ
- λιναρόσπορος 1 κσ
Ο γνωστός αγαπημένος συνδυασμός σε νεότερη εκδοχή! To δίδυμο καρπούζι-τυρί (όποιο τυρί) είναι από τους πιο αγαπημένους μας συνδυασμούς το καλοκαίρι . Εντάξει, υποθέτω ότι δεν είμαστε οι μοναδικοί. Συμπεράσματα: Καλύτερα η μαλακή φέτα και η ξινομυζήθρα και για το πασπάλισμα ο συνδυασμός του καρυδιού μαζί με μαυροσίσαμο ήταν ο πιο επιτυχημένος. Τα παξιμαδάκια που χρησιμοποίησα ήταν μικρά κριθαρένια νταγκουλάκια , αρκετά αφράτα για να σπουν εύκολα και να απορροφούν και τα υγρά της σαλάτας.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr