54
Υλικά
- φύλλο κρούστας 7 φύλλα
- αυγά 375 γρ
- ζάχαρη 700 γρ
- βανιλίνη 0.25 κγ
- φρυγανιά 125 γρ
- καρύδια 375 γρ
- κανέλα 1 γρ
- κακάο 20 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 γρ
- γαρύφαλλο 0.25 κγ
- βούτυρο -
- ξύσμα λεμονιού 0.5 κγ
- γλυκόζη 25 γρ
- λεμόνι 0.5 τμχ
7 φύλλα κρούστας ΚΑΝΑΚΙ 375 γρ. αβγά 250 γρ. ζάχαρη ¼ κ.γ. βανιλίνη 125 γρ. τριμμένη φρυγανιά 375 γρ. καρύδια 1 γρ. κανέλλα 20 γρ. κακάο 1 γρ. μπέικιν πάουντερ ¼ κ.γ. γαρύφαλλο Βούτυρο Lurpak (για επάλειψη) ½ κ.γ. ξύσμα λεμόνι 300 γρ. νερό 450 γρ. ζάχαρη 25 γρ. γλυκόζη Φλούδα από ½ λεμόνι Ξύλο κανέλλας
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr