220
Υλικά
- φύλλο κρούστας 6 φύλλα
- ελαιόλαδο 80 γρ
- βούτυρο 50 γρ
- γάλα 150 γρ
- αυγά 6 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- κασέρι 500 γρ
- γάλα 4 κσ
- βούτυρο 40 γρ
Η πιο γλυκοπικάντικη τυρόπιτα, που έχει βγει ποτέ από τον φούρνο της οικιακής μου κουζίνας, με τη χρήση ενός και μόνου τυριού, τη γεύση ενός πολύ καλού, βελούδινου κασεριού, με τη μαστιχωτή υφή του, τις ελαφρώς πικάντικες νότες του και το ευχάριστο γαλατένιο άρωμά του.Το λεπτό φύλλο κρούστας την τυλίγει απαλά...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es