by admin

Καταϊφι ταψιού... η κλασσική αξία

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Η Κυριακή όμως που είναι ακριβώς πριν την Καθαρά Δευτέρα το ζητάει το γλυκό της κι αυτό δεν είναι νηστήσιμο. Μοσχοβολάει βούτυρο και κανέλα... αυτό το καταϊφι ταψιού με αμύγδαλα και καρύδια καβουρδισμένα, έτσι... για να απελευθερώσουν όλα τα αιθέρια έλαια που έχουν κρυμμένα και να το κάνουν ακόμα πιο λαχταριστό.
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά σιροπιαστά
Περισσότερες συνταγές: κανταΐφι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το tantekiki.blogspot.com