by admin

Κατσικάκι φούρνου με πατάτες και αγκινάρες (σε λαδόκολλα)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά: 1 κατσικίσιο μπούτι(1200-1400 γρ.) 4-5 σκελ. σκόρδο 1,5-2 κιλά πατάτες κομμένες κιδωνάτες 1 βαζάκι καρδιές αγκινάρας 1 κ.σ. μουστάρδα γλυκιά χυμός και ξύσμα απο 1 λεμόνι 1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο 1 κ.σ. θυμάρι ξερό αλάτι-πιπέρι -3 λαδόκολλες Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο...
Διάβασε τη συνταγή στο greekcook.gr
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το greekcook.gr