59
Υλικά
- κατσικάκι 1500 γρ
- γιαούρτι αγελαδινό 2 κεσεδάκι/α
- λεμόνι 2 τμχ
- πατάτες 3 τμχ
- ρίγανη 2 κγ
- αλάτι 2 κγ
- πιπέρι 1 κγ
- βούτυρο αγελάδος 2 κσ
- ελαιόλαδο 3 κσ
Υλικά (για 4 ατομα) 1500 γραμμαρια κατσικακι με κόκκαλο σε μερίδες 2 κεσεδάκια αγελαδινό γιαούρτι στραγγιστό χυμός από 2 λεμόνια 3 μεγάλες πατάτες κομμένες κυδωνάτες 2 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή 2 κουτ. γλυκού αλάτι 1 κουτ. γλυκού πιπέρι 2 κουτ. σούπας βούτυρο αγελάδος (ή 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο)
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr