263
Υλικά
- κεφαλόπουλα 7 τμχ
- πατάτες 1.5 κιλ
- ντομάτα 2 τμχ
- σκόρδο 5 σκελ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
Είναι ίσως ο πιο εύκολος κι απλός τρόπος για να μαγειρέψουμε τα κεφαλόπουλα και να γίνουν τρυφερά, ζουμερά και πολύ μαλακά.
Με ελάχιστα υλικά, δυο ντομάτες και λίγες πατάτες, χωρίς πολλή φασαρία, φτιάχνουμε ένα φαγάκι νόστιμο και πολύ υγιεινό.
Με ελάχιστα υλικά, δυο ντομάτες και λίγες πατάτες, χωρίς πολλή φασαρία, φτιάχνουμε ένα φαγάκι νόστιμο και πολύ υγιεινό.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com