246
Υλικά
- κεφαλόπουλα 6 τμχ
- σκόρδο 6 σκελ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- μουστάρδα 3 κσ
- κορν φλάουρ 1 κγ
Μια πολύ νόστιμη πρόταση για να απολαύσουμε τα ψητά κεφαλόπουλα, αλλά και τα σαφρίδια ή τις σάλπες, είναι όταν τα βγάλουμε από το φούρνο να τα περιχύσουμε με μια πολύ ωραία σάλτσα μαϊντανού, με μπόλικο σκορδάκι.Τους ταιριάζει εξαιρετικά και ενισχύει πολύ τη γεύση τους.
Κεφαλόπουλα ψητά με σάλτσα μαϊντανού και σκόρδο...
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com