235
Υλικά
- κεφαλόπουλα 6 τμχ
- σκόρδο 6 σκελ
- δεντρολίβανο 6 κλων
- ελαιόλαδο 1 φλ
- λεμόνι 2 τμχ
Τα κεφαλόπουλα, όπως τα σαφρίδια και οι σάλπες, ανήκουν στην κατηγορία των ψαριών που ενώ είναι πεντανόστιμα, ταυτόχρονα είναι και πολύ οικονομικά.
Μπορούν να γίνουν ωραιότατη ψαρόσουπα, ή να τα κάνουμε ψητά στην κουζίνα ή ακόμη καλύτερα στα κάρβουνα.
Μπορούν να γίνουν ωραιότατη ψαρόσουπα, ή να τα κάνουμε ψητά στην κουζίνα ή ακόμη καλύτερα στα κάρβουνα.
Κεφαλόπουλα ψητά με σκόρδο και δεντρολίβανο
...
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com