156
Υλικά
- κεφίρ 225 ml
- αλεύρι 1 κούπα/ες
- αλεύρι κίτρινο 3 κούπα/ες
- αλεύρι ολικής άλεσης 1 κούπα/ες
- καλαμποκάλευρο 1 κούπα/ες
- ελαιόλαδο 3 κσ
- ζάχαρη 2 κσ
- αλάτι 1 κγ
ΥΛΙΚΑ για το προζύμι 1 κούπα -225 ml- κεφίρ (+2 κτΣ για το ανάπιασμα) 1 κούπα -225 ml- αλεύρι (+2 κτΣ για το ανάπιασμα) για το ψωμί 5 κούπες αλεύρι { χρησιμοποίησα μείγμα : 1 κούπα ολικής, 3 κούπες σκληρό (λευκό & κίτρινο) και 1 κούπα καλαμποκένιο} 1+1/3 κούπες νερό χλιαρό 3 κτΣ ελαιόλαδο 2 κτΣ ζάχαρη 1 κτγ αλάτι Γάστρα με καπάκι
Διάβασε τη συνταγή στο oinomagirion.blogspot.com