274
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 350 γρ
- κιμάς χοιρινός 350 γρ
- ψωμί 4 φέτ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- γάλα 2 κσ
- αυγά 1 τμχ
- ρίγανη 0.5 κγ
- δυόσμος 1 κσ
- μαϊντανός 2 κσ
- κύμινο 0.25 κγ
- μπαχάρι 0.25 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο -
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- πατάτες 1 τμχ
- ζωμός κρέατος 2.5 ποτ
- ελαιόλαδο 0.5 ποτ κρασ
- αυγά 2 τμχ
- λεμόνι 2 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
Τα κεφτεδάκια αυγολέμονο, είναι ένα φαγάκι από εκείνα που μας έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας και ήταν πάντα πάρα πολύ νόστιμα.
Θυμίζουν τα γιουβαρλάκια, χωρίς όμως να είναι ίδια στη γεύση, ενώ μπορούμε να τα φτιάξουμε και με κεφτεδάκια που μας έχουν περισσέψει από την προηγούμενη μέρα.
Θυμίζουν τα γιουβαρλάκια, χωρίς όμως να είναι ίδια στη γεύση, ενώ μπορούμε να τα φτιάξουμε και με κεφτεδάκια που μας έχουν περισσέψει από την προηγούμενη μέρα.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com