65
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 250 γρ
- κιμάς χοιρινός 250 γρ
- αυγά 1 τμχ
- λευκό κρασί 50 ml
- ρίγανη 1 κγ
- πάπρικα 1 κγ
- ψωμί του τόστ 2 φέτ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- αλεύρι -
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- σουτζουκάκια 0.5 φλ
- αλεύρι 4 κσ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- μαϊντανός 1 κσ
- δυόσμος 1 κσ
- πάπρικα 1 κγ
- ξύδι βαλσαμικό 3 κσ
- αλεύρι 4 κσ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- αμύγδαλα 100 γρ
Ο συνδυασμός δυόσμου και αμύγδαλου μαζί με το μπαλσάμικο χαρίζουν μια καταπληκτική επίγευση στη συγκεκριμένη σάλτσα και μιαν απίστευτη νοστιμιά στα σουτζουκάκια που χάνονται μέσα στην αμυγδαλένια λιμνούλα. Κι αν θέλετε να του χαρίσετε παρέα... συνοδέψτε το με ένα κατάλευκο ρυζάκι που του ταιριάζει τέλεια!!! Τολμήστε να τα δοκιμάσετε... σας το υπόσχομαι θα το λατρέψετε αυτό το πιάτο!...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com