83
Υλικά
600 ΓΡ. ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ 2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1/4 ΜΑΤΣ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΠΟ 1 ΑΒΓΟ 15 ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΓΛΥΚΟΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΕΡΑΣΙ ΑLMITO ΑΛΕΥΡΙ (ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ) ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ) ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ 400 ΓΡ. ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΝΚΑΣΕ 2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ 5 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 100 ΓΡ. ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ 1 Κ.Γ. ΖΑΧΑΡΗ ½ Κ.Γ. ΠΑΠΡΙΚΑ 20 ΦΥΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ 500 ΓΡ. ΣΠΑΓΓΕΤΙ ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr