by admin

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ & ΣΠΑΓΓΕΤΙ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

600 ΓΡ. ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ  2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1/4 ΜΑΤΣ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ  ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΠΟ 1 ΑΒΓΟ 15 ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΓΛΥΚΟΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΕΡΑΣΙ ΑLMITO  ΑΛΕΥΡΙ (ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ) ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ) ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ 400 ΓΡ. ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΝΚΑΣΕ 2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ  5 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 100 ΓΡ. ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ 1 Κ.Γ. ΖΑΧΑΡΗ ½ Κ.Γ. ΠΑΠΡΙΚΑ 20 ΦΥΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ 500 ΓΡ. ΣΠΑΓΓΕΤΙ  ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: κεφτέδες γεμιστοί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.chefonair.gr