80
Υλικά
- κινόα 1 φλ
- μανιτάρια πορτσίνι 10 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- μουστάρδα 1 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- φρυγανιά 5 κσ
- διατροφική μαγιά 1 κσ
- λιναρόσπορος 1 κσ
Άρχισα να αναρωτιέμαι πώς θα την αξιοποιήσω αυτή τη φορά κ αμέσως μου ήρθε η ιδέα να την κάνω κεφτεδάκια. Βρήκα κ κάτι ξεχασμένα πορτσίνι σε ένα σακουλάκι κ είπα να τα χρησιμοποιήσω κι αυτά για άρωμα. Συνήθως τα μουλιάζω σε κρασί ή νερό. Αυτή τη φορά τα μούλιασα σε λαδολέμονο με μουστάρδα. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε μου προσδοκία. Έγιναν πεντανόστιμα κ σας προτρέπω να τα δοκιμάσετε.
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr