93
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 0.5 κιλ
- κιμάς χοιρινός 1 κιλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ψωμί 4 φέτ
- γάλα φρέσκο 100 ml
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- δυόσμος 0.5 ματσ.
- κρόκοι 2 τμχ
- ασπράδι 2 τμχ
Η συνταγή για αυτά τα κεφτεδάκια, είναι της προγιαγιάς μου. Η Κατίνα λοιπόν η Ναξιώτισσα, έφτιαχνε εκπληκτικούς κεφτέδες: Τραγανοί απέξω, ζουμεροί μέσα, μαλακοί, αρωματικοί, πεντανόστιμοι. Τρία ήταν τα μυστικά της: το σοταρισμένο, γλυκό, χοντροκομμένο κρεμμύδι για να είναι νόστιμα, το ασπράδι αυγού σε μαρέγκα για να είναι αφράτα και το γρήγορο τηγάνισμα για να είναι τραγανά.
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com