44
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- κιμάς χοιρινός 500 γρ
- ξύδι 1 κσ
- κρεμμύδια 3 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- ελαιόλαδο 7 κσ
- ψωμί 5 φέτ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μανιτάρια 500 γρ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- ζωμός κρέατος 500 γρ
- κορν φλάουρ 4 κσ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- χυμός λεμονιού 1 κσ
Υλικά Για τους κεφτέδες 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 500 γρ. χοιρινός κιμάς 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 αυγά 1 κ.σ. ξύδι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 5 φέτες άσπρο ψωμί χωρίς την κόρα (μουσκεμένο και στυμμένο) αλάτι πιπέρι Για τη σάλτσα 5 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια τριμμένα 500 γρ. μανιτάρια 1/2 φλ. λευκό κρασί 500 γρ. ζωμό κρέατος 4 κ.σ. κορν φλάουρ 200 ml κρέμα γάλακτος 1 κ σ. χυμός λεμονιού
Διάβασε τη συνταγή στο kouzinomageiremata.blogspot.com