74
Υλικά
- βούτυρο 8 κσ
- στραγγιστό γιαούρτι 0.33 φλ
- ζάχαρη 1.5 φλ
- ζάχαρη 2 κγ
- αυγά 2 τμχ
- αλεύρι 1.5 φλ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- εκχύλισμα αμυγδάλου 1 κγ
- φιλέ αμυγδάλου 0.5 φλ
Υλικά συνταγής 8 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο ⅓ φλιτζ. γιαούρτι στραγγιστό 1½ φλιτζ. ζάχαρη και επιπλέον 2 κ.γ. για το πασπάλισμα 2 αυγά 1½ φλιτζ. κοσκινισμένο αλεύρι 1 πρέζα αλάτι 1 κ.γ. εκχύλισμα αμυγδάλου ½ φλιτζ. αμύγδαλα φιλέ
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr