115
Υλικά
- φρέσκο βούτυρο 200 γρ
- ακατέργαστη ζάχαρη 2 φλ
- αυγά 4 τμχ
- φαρίνα 500 γρ
- γάλα φρέσκο 1 φλ
- λοβός βανίλιας 1 τμχ
- παπαρουνόσπορος 2 κγ
- ζάχαρη άχνη -
Για να δώσω μία ιδέα, η άψητη γεύση της ζύμης θυμίζει βραστή κρέμα βανίλιας, αν και σ’ αυτό σίγουρα συμβάλλουν το φρέσκο βούτυρο και το γάλα. Κι αφού το δοκιμάσω και ψημένο καταλαβαίνω ότι όλα τα άλλα κέικ βανίλιας είναι απλά υποκατάστατα της απόλυτης γεύσης…
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr